+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Сет стопери за проширувачи

Сет со 20 стопери за проширувачи, компатибилни со обложените проширувачи, и автоклавирачка пластична кутија.
-Секој стопер е дизајниран за два дијаметри.
-Спречува загревање на коската.
-Изработени од нерѓосувачки челик, може да се стерилизираат.