+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Multiunit прави абатменти (TCT)

Конусен абатмент, специјално дизајнирани за импланти со дивергенција од 30° меѓу нив.
ТСТ абатментите може да се користат како за единечни штраф-ретинирачки реставрации, така и за фиксни реставрации кои вклучуваат повеќе заби, за стабилизација на протезата.