+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Технички вибратор AX-Z2

Шифра: AX-Z2 Category: Brand:

Овој апарат се користи за намалување на меурчињата при истурање на гипс или силикони, обезбедувајќи беспрекорни резултати на дуплираните калапи.
Лесен е за работа и вибрациите се прилагодуваат според потребата за работа.

Шифра: AX-Z2 Category: Brand:

Технички Карактеристики
-Напојување: 220V/110V 50/60Hz
-Моќност: 100W
-Максимална тежина: 2kg
-Димензии: 10cm х 18cm х 22cm
-Тежина: 5kg