+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Чистач на пареа AX-SCВ

Шифра: AX-SCB Category: Brand:

Овој апарат се користи за чистење на остатоците од леење и од инструментите, отстранување на маснотии, леплив восок и други адхезиви. Користи обична и дестилирана вода. Контролата на испуштање на пареа може да биде од самиот пиштол за пареа или преку копче ( папуча ). Има висока моќ на загревање, моќен генератор за пареа, висока ефикасност и стабилност.

Шифра: AX-SCB Category: Brand:

Технички Карактеристики
-Напојување: 220V/110V 50/60Hz
-Моќност: 1600W
-Максимален притисок: 6Bar
-Работен притисок: 4-5 Bar
-Капацитет на вода: 10L
-Димензии: 57cm х 38cm х 41cm
-Тежина: 32kg