+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Фина Пескара AX-B3

Шифра: AX-B3 Category: Brand:

AX-B3 Фината пескара со голем стаклен прозор и вградено лед светло ви нуди голема прегледност во работењето. Двете работни пенкала со различни канистри за песок дозволуваат брзо префрлање на различна гранулација на песок. Прозирните канистри за песок овозможуваат прегледност на количината на песок која ни е во канистерот. Можноста за брза промена на работниот притисок ја прави идеална за секаква употреба.

Шифра: AX-B3 Category: Brand:

Технички карактеристики
- напојување: 220V/110V 50/60Hz
-Осветлување: лед
-Работен притисок: 4Kg/cm
-Дизна: променлива карбидна или керамичка
-Дијаметар на дизна: 1.2mm/0.8mm
-Гранулација на песок: 120µm/50µm
-Тежина: 18kg