+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Апарат за дуплирање АХ-2008

   Шифра: AX-2008 Категорија Марка:

   Овој апарат се користи за топење и мешање на гелот во заботехничмките лаборатории. Системот за загревање на водата овозможува хомогено загревање и се избегнува прегревање на гелот. Се овозможува одржување на топлината на ниски температури заради високиот термички капацитет на водата.

   Шифра: AX-2008 Категорија Марка:
   Технички Карактеристики -Напојување: 220V/110V 50/60Hz -Моќност: 800Wх 2 -Број на вртежи: 40RPM -Макс. полнење: 3-5кг -Димензии: 61cm х 44cm х 36cm -Тежина: 40kg