+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Предзагревачка печка AX-4-10

Шифра: AX-4-10 Category: Brand:

Предзагревачката печка се користи за одстранување на восок од киветите за кастомат и за предзагревање на лончињата за кастомат во заботехничките лаборатории.

Шифра: AX-4-10 Category: Brand:

Технички Карактеристики
-Напојување: 220V/110V 50/60Hz
-Моќност: 4000W
-Работна температура: 950°С
-Материјал на комората: огноотпорна тула
- Капацитет: 7 големи кивети, или 4 големи и 4 мали кивети
-Димензии на комора: 12cm х 30cm х 20cm
-Тежина: 120kg