+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Печка за порцелан New Century

Шифра: New Century Category: Brand:

Вакуум порцеланската печка со специјален дизајн обезбедува одличен порцелански производ. На самиот дисплеј има копчиња со кои се регулира топлината и начинот на печење. При почеток на функцијата лифтот се крева и се создава целосен вакуум ,а на крајот постепено почнува да се спушта.

Шифра: New Century Category: Brand:

Технички карактеристики:
-Напојување:220V/110V 50/60Hz
-Моќност: 1500W
-Max.температура:1305ºC
-Max.вакуум:-97kPa