+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Технички микромотор – Multi 600

Шифра: Multi 600 Category: Brand:

Техичкиот микромотор Multi 600 е со максимални 50.000 вртежи во минута. Во долниот дел од дисплејот се покажува јачината со која се работи, а истата може да биде контролирана со колено. Моторот е без четкици, има одлична стабилност, ниска бучност и мали вибрации.

Шифра: Multi 600 Category: Brand:

Технички карактеристики:
- Напојување: AC200240V, 50/60Hz
- Вртежи во минута: 1.000 – 50.000 rpm
- Торзија: 7.8 Ncm
- Моќност: 230 W