+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Технички аспиратор AX-MX800

Шифра: AX-MX800 Category: Brand:

Овој апарат се користи за отстранување на прашината во техниките. Може да се поврзе со пескари, полирмотори, сепаратори и со технички маси. Има ниска бучност, голема јачина на вшмукување, едноставен е за работа и има компактни димензии. Опционална папуча го прави лесен за работа. Апаратот може да работи континуирано 4 часа.

Шифра: AX-MX800 Category: Brand:

Технички Карактеристики
-Напојување: 220V/110V 50/60Hz
-Моќност: 500W
-Максимален притисок: 26kPa
-Проток на воздух: 172m3/h
-Макс.вакуум: -16kPa
-Макс.бучност: 60Db
-Димензии: 30cm х 26cm х 36cm
-Тежина: 16kg