+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Aпарат за изработка на флексибилни протези AX-YD

   Шифра: AX-YD Категорија Марка:

   Овој апарат се користи за правење флексибилни протези.
   Се карактеризира со: лесни операции, долг работен век, лесно одржување и висок ранг на успех.
   Се состои од : преса, греач и кивета.
   Материјалот за работа се наоѓа во кертриџи од две големини: мал и голем кертриџ ( зависно од потребата ).

   Шифра: AX-YD Категорија Марка:
   Технички карактеристики - Напојување: 220V / 110V 50/60Hz - Потрошувачка на енергија: 400W - Затоплување:287 +/- 10 c - Димензии: 77cm x 55cm x 55cm