+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Вакуум миксер AX-2000B

   Шифра: AX-2000B Категорија Марка:

   Наменет е за мешање на гипс , смеса за вложување и др. супстанции, а во склоп на вакуум миксерот има и вибратор во долниот дел. Благодарение на вакуум пумпата која е вградена во самиот апарат обезбедува вакуум кој не дозволува навлегување на воздухот а при мешање се ослободува и од веќе постоечкиот .

   Шифра: AX-2000B Категорија Марка:
   Технички карактеристики: -Напојување: 220V/110V 50/60Hz -Моќност: 150W -Брзина на ротација:320rpm -Сад за мешање: 750ml -Вакуум: 0.08 – 0.09 MPa -Вибратор: Варијабилна брзина