+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Технички микромотор Mighty M3

Шифра: Mighty M3 Category: Brand:

Техничкиот микромотор е компактен и има ергономичен дизајн

1. Силни вртежи и постојана контрола над брзината.
2. Одржување на моќноста во секоја брзина.
3. Педала за одржување на брзината
4. Автоматско стопирање и ресетирање кога е предизвикано преоптоварување.
5. Само со еден допир можете да ја смените насоката на вртењето.

Шифра: Mighty M3 Category: Brand:

Технички карактеристики:
- Вртежи во минута: 35.000rpm
- Напојување: 110/220 V 50/60 Hz
-Торзија: 2.9 Ncm