+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Полирмотор AX-J3

Шифра: AX-J3 Category: Brand:

AX – J3 се користи за полирање на флексибилни протези, мостови, порцелански коронки и сл. .Се одликува со ниска бучава, висoка ротирачка брзина, променилива брзина на моторот и опремен е со безбедносен систем за прашина.

Шифра: AX-J3 Category: Brand:

Технички карактеристики:

-Напојување:220V/110V 50/60Hz
-Моќност: 370W
-Брзина на ротација: 3000 rpm
-Димензии:23cm x 57cm x 17cm