+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Технички микромотор Handy 702

Шифра: Handy 702 Category: Brand:

Техничкиот микромотор е компактен и има ергономичен дизајн. Не загрева после долги часови работа, поради ефективниот електричен дизајн. Има силни вртежи и постојана контрола над брзината, а исто така и лесно се менува насоката на вртежите. Има автоматско стопирање и ресетирање кога е предизвикано преоптоварување.

Шифра: Handy 702 Category: Brand:

Технички карактеристики:
- Вртежи во минута: 40.000rpm
- Напојување: 110/220V 50/60 Hz
- Торзија: 4.5 Ncm