+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Полирмотор со сепаратор АХ-Ј1

Шифра: AX-J1 Category: Brand:

AX – J1 се користи за полирање на флексибилни протези, мостови, порцелански коронки и сл. Се одликува со ниска бучава, висoка ротирачка брзина, променилива брзина на моторот и опремен е со безбедносен систем за прашина.
Составен е од 2 дела : сепаратор и полирмотор

Шифра: AX-J1 Category: Brand:

Технички карактеристики:
-Напојување:220V/110V 50/60Hz
-Моќност : 350W
-Брзина на ротација:1-3000 rpm
-Димензии:25cm x 50cm x 20cm