+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Ласер пин АХ-88

Шифра: AX-88 Категорија Марка:

Овој апарат се користи за правење на модели, овозможувајќи на едноставен начин да се направат прецизни паралелни дрил канали. Позиционирањето на ласерскиот зрак овозможува голема прецизност во работата. Длабочината на дупчење може да се прилагоди во рамките на 0.15мм.

Шифра: AX-88 Категорија Марка:

Технички Карактеристики
-Напојување: 220V/110V 50/60Hz
-Моќност: 150W
-Број на вртежи: 2,800RPM
-Длабочина на дупчење: 0-12мм ( прилагодлива )
-Димензии: 39cm х 18cm х 18cm
-Тежина: 16kg