+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Техничка маса со две работни места

Шифра: AX-JT6 Category: Brand:

AX – JT6 Техничката маса е дизајнирана од Aixin. Рамката на масата е направена од челик и површината на масата е направена од огноотпорна материја со голема густина. Исто така се одликува со флуоресцентен светлосен систем, плоча од челик кој не корозира, држачи за раце, воздушен систем на влечење, систем за аспирација на прав, фиоки за чување и т.н.

Шифра: AX-JT6 Category: Brand:

Технички карактеристики:
-Напојување: 220V/110V 50/60Hz
-Моќност: 800W x 2
-Воздушен проток: 172m³ / h
-Max.притисок:-16kPa
-Ниво на звучност:<68dB
-Димензии:85cm x 60cm x 160cm