+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Заштитен кабинет EM-BX1

Шифра: EM-BX1 Category: Brand:

Овој апарат ја елиминира потребата од чистење на работниот простор во техниките, овозможува работна средина без прашина, со што се подигнува квалитетот на работа. Во горниот дел има голем прозорец, систем со ладно светло, излез за аспиратор и дрвени држачи за рацете.

Шифра: EM-BX1 Category: Brand:

Технички Карактеристики
-Напојување: 220V/110V 50/60Hz
-Моќност: 8W
-Држачи за раце: се одстрануваат по потреба
-Димензии: 26cm х 34cm х 39cm
-Тежина: 13kg