+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Апарат за електролиза AX-D1

   Шифра: AX-D1 Категорија Марка:

   Овој апарат се користи за полирање на cr-co и челични материјали. Се состои од две водени бањи,високо ефикасен и едноставен за работа, со компактен дизајн што го прави погоден за работа во секоја лабораторија.

   Шифра: AX-D1 Категорија Марка:
   Технички Карактеристики -Напојување: 220V/110V 50/60Hz -Моќност: 150W -Тајмер: 0-15 мин -Димензии: 23cm х 30cm х 26cm -Тежина: 13kg