+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Сепаратор EM-DC2

Шифра: EM-DC2 Category: Brand:

Aпаратот се користи во заботехнички лаборатории и е идеална опрема за сечење на работни модели. Овој апарат ја заменува традиционалната пила.

Сепараторот се карактеризира со висока брзина, ниска бучност, стабилна ротација и прилагодлив агол на работната површина. Дискот е од фирмата DFS-Германија и тој е изработен од Волфрам со висок квалитет што обезбедува одлично сечење.

Шифра: EM-DC2 Category: Brand:

Технички карактеристики:
Напојување: 220V/110V 50/60Hz
Моќност: 50W
Број на вртежи во минута: 2.800 RPM
Големина на дискот: 80mm/16mm/0.25mm (OD/ID/T)
Димензии: 34cm x 37cm x 47cm (H W D)