+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Техничка турбина МАТ-300

Шифра: МАТ-300 Category: Brand:

МAT-300 W e техничка турбина која има воден и воздушен спреј. Се користи за прецизно обликување на тврди материјали, и ја лади нивната површина. Контрола на брзината преку папуча

Шифра: МАТ-300 Category: Brand:

Технички карактеристики:
- Брзина: Max-300.000 RPM
- Поврзување со: компресор
- Притисок за работа : 3-5 bar
- Потрошувачка на вода : 170 ml
- Потрошувачка на воздух : 40 l/min
- Дијаметар на рачката: 1.6 mm
- Моќност: 300W