+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Техничка маса со едно работно место

Шифра: EM-LT5 Category: Brand:

EM-LT5 Техничката маса е дизајнирана од Aixin. Рамката на масата е направена од челик и површината на масата е направена од огноотпорна материја со голема густина. Исто така се одликува со флуоресцентен светлосен систем, плоча од челик кој не корозира, држачи за раце, воздушен систем на влечење, систем за аспирација на прав, фиоки за чување и т.н.

Шифра: EM-LT5 Category: Brand:

Технички карактеристики:
-Напојување:220V/110V 50/60Hz
-Моќност: 800W
-Воздушен волумен:172m³ / h
-Max.притисок:-16kPa
-Ниво на звучност:<68dB -Димензии:85cm x 60cm x 120cm