+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Сепаратор АХ-Ј2

Шифра: AX-J2 Category: Brand:

AX-J2 се користи за полирање и сепарирање на сите видови на метал. Имамотор со висока моќност кој прави мала бучава, висока брзина на ротација и е едноставен за работа. Е опремен со заштитник за очи и со систем за осветлување.

Шифра: AX-J2 Category: Brand:

Технички Карактеристики
-Напојување: 220V/110V 50/60Hz
-Моќност: 370W
-Број на вртежи: 2,800RPM
-Брзина на ротирање на фрезата: 19600 RPM
-Димензии: 30cm х 35cm х 29cm
-Тежина: 19kg