+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Модел тример AX-MTB

Шифра: AX-MTB Category:

Овој апарат е неопходен за тримирање на страните на моделите од гипс. Има високо квалитетен мотор, има униформна брзина, едноставна работа и солидна издржливост.

Шифра: AX-MTB Category:

Технички Карактеристики
-Напојување: 220V/110V 50/60Hz
-Моќност: 150W
-Број на вртежи: 2,800RPM
-Глава за мелење: С625 М06
-Димензии: 25cm х 21cm х 33cm
-Тежина: 9kg