+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Гипс тример со карбиден диск AX-MTA

   Шифра: AX-MTA Категорија Марка:

   AX-MTA гипс тримерот е направен од лиен алуминиум со подесив агол на тримирање до 30° кој овозможува перфектно тримирање на моделите. Со својата едноставност и функционалност е најдобрата опција за секојдневна употреба.

   Шифра: AX-MTA Категорија Марка:
   Технички Карактеристики -Напојување: 220V/110V 50/60Hz -Моќност: 370W -Број на вртежи: 2,800RPM -Притисок на вода:0.5~2kg -Големина на диск: 25.5cm (назабен од двете страни) -Материјал на дискот: карбиден -Димензии: 32cm x 20cm x 43cm -Тежина: 20kg