+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Кадичка за топење восок

   Шифра: KTV Категорија Марка:

   Кадичка за топење на восок со три посебни бањи. Соодветна за секоја заботехничка лабораторија.

   Шифра: KTV Категорија Марка: