+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Хидраулична преса HP 400

Шифра: HP 400 Category: Brand:

HP 400 е ергономски дизајнирана при што главните оски се обложени со хром за заштита од корозија и телото е обоено електростатски.

Шифра: HP 400 Category: Brand:

Технички карактеристики:

-Работна моќност : 200 bars
-Максимална моќност: 400 bars
-Работен притисок: 75.000 N
-Максимален притисок: 150.000 N