+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Апарат за моделација на восок

   Шифра: AMV Категорија Марка:

   Овој апарат е лесен и практичен за употреба , има копчиња за контрола на температурата , а двете пенкала може да бидат уклучени и да се работи со нив во исто време

   Шифра: AMV Категорија Марка:
   Технички карактеристики: -Напојување:100-240V 50/60Hz -Моќност: 20W -Температура: 50-200ºC 122-392ºF