+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   ReLight нано композитен материјал Сет

   Шифра: 020/13 Категорија Марка:

   Сет 6x4g пломби, 1 бонд 5ml, 1 киселина 5ml, 1 паста за полирање

   Шифра: 020/13 Категорија Марка:
   Бои А1,А2,А3,Б2,ОА2,ТЦ