+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Iodotin паста за коренски канали во шприц

   Шифра: 303002 Категорија Марка:

   Паста на база на јодоформ и калциум хидроксид

   Шифра: 303002 Категорија Марка:
   Се користи во третман на пулпити и сите форми на периодонтити. Паста во шприц.