+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Hemostop течност за ретракција на гингива и хемостаза 15ml

   Шифра: 104015 Категорија Марка:
   Шифра: 104015 Категорија Марка:
   Содржи алуминиум хлорид. Се користи за апикално крварење, гингивална ретракција, гингивално истекување.