+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Eugetin Средство за полнење коренски канали

   Шифра: 5011401 Категорија Марка:

   Средство за дефинитивно полнење на коренкси канали прав 14gr и течност 10ml

   Шифра: 5011401 Категорија Марка:
   Содржи цинк оксид, калциум фосфат, еугенол, дексаметазон. Полење на коренски канали со гутаперка поени.