+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Desensetin гел за површна анестезија 30ml

   Шифра: 10010130 Категорија Марка:

   15% Лидокаин хидрохлорид

   Шифра: 10010130 Категорија Марка:
   Гел за топикална анестезија. Го има во 4 различни вкуса.