+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Cupratin прашок 10g

   Шифра: 603010 Категорија Марка:

   Прашок на база на бакар-калциум хидроксид

   Шифра: 603010 Категорија Марка:
   Се меша со суспензија Cupration No1 или No2 и се добива цемент. За дефинитивно полнење на коренски канали.