+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Воздушен ултразвук SIROAIR L

   Нуди најдобра фреквенција. Комфорен за држење и едноставен за чистење.
   Нема вибрации додека работи, дава можност за стабилна работа.
   Се стерилизира на висока температура од 135 C
   Комфорен и за пациентот и за стоматологот.
   Ергономски дизајн, едноставен и пријатен за работење.
   Вклучува 3 наставци SIROTIP S1, S2, S3

   Технички карактеристики: SIROAIR L мотор: воздушен осцилации: елиптични Фреквенција на осцилации: 6-8 kHz светло: 16,000 lux Ø насадник: max. 18 mm Должина на насадник: 100 mm тежина: 80g