+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Апарат за белење

Овој апарат е базиран на нова технологија на белење на заби, базирана на плаво ЛЕД светло и забрзувачки комплет за белеење. Се прицврстува на стоматолошкиот стол, и е многу лесен и едноставен за работа.

Технички карактеристики:
Напојување: AC 100-240V, 50/60 Hz
LED сијалички: 6
LED интензитет: 33*74 mm2
Време на осветлување: 0-20 мин
Работен режим: подесување на време или континуирана работа
Ладење: центрифугално воздушно ладење