+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Мини апекс локатор

Мини мултифункционален апекс локатор

Технички карактеристики:
- Вградена литиумска батерија со висок капацитет и мала потрошувачка на енергија.
- Мал апарат кој е дизјниран за во рака, го прави многу пријатен за употреба
- Диференцирање на областа на коренскиот канал со вистинска боја
- Погоден за искривени и комплексни коренски канали
Производител: DENJOY