+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Електричен ултразвук SIROSONIC

Ултразвуците SIROSONIC, SIROSONIC L and SIROSONIC TL се перфектни инструменти за различни типови на третмани во модерната стоматолошка практика: За чистење забен камен, периодонтологија, имплантологија, ендодонција, ретрограден третман на канали, микропрепарација, полнење на канали

Технички карактеристики:
SIROSONIC / L / TL /
мотор : пиезоелектричен
осцилации: линеарни
Фреквенција на осцилации: 28-32 kHz
светло: 16,000 Lux* / бело LED**
Ø насадник: max. 18 mm
Должина на насадник: 101 mm
тежина: 50g