+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   СТОМАТОЛОШКИ СТОЛ ULTIMATE COMFORT SMART

   Шифра: RITTER ULTIMATE COMFORT SMART Категорија Tag: Марка:

   RITTER ULTIMATE COMFORT SMART – НЕВЕРОЈАТЕН ПРОИЗВОД ЗА НЕВЕРОЈАТНА ЦЕНА!
   Најстариот бренд во стоматологијата RITTER – the dental experts од Германија го создаде ULTIMATE COMFORT SMART – Германски квалитет, дизајн, ергономија и прецизност по неверојатно прифатлива цена.
   Многу различни опции додатоци и конфигурации- контактирајте не…

   Шифра: RITTER ULTIMATE COMFORT SMART Категорија Tag: Марка: