+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

СТОМАТОЛОШКИ СТОЛ ZA 208D

Шифра: ZIANN ZA 208D Категорија Tag: Марка:

ZIANN ZA208D Premium- Премиум дизајн, ергономија и квалитет .
-Конфигурација по избор , многу опции и додатна опрема.

Шифра: ZIANN ZA 208D Категорија Tag: Марка: