+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

СТОМАТОЛОШКИ СТОЛ SIRONA INTEGO

SIRONA INTEGO се заснова врз иновативната моќ и наградуваниот дизајн на веќе докажаните стоматолошки столици од Сирона со долгогодишен век на траење. Како сигурен партнер за ефикасна практика, Интего ги има сите карактеристики што обезбедуваат оптимална поддршка: ергономски дизајн за подобри текови на работата и високи стандарди за квалитет во обработка и дизајн.