+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

СТОМАТОЛОШКИ СТОЛ ZA 208Q5

ZA 208Q5 е супер луксузен модел на стоматолошки стол со ергономски дизајн.
Има удобен кожен тапацир, мек и отпорен на абење. Подвижниот луксузен кабинет со сина LED светлина, може да се помести 45 степени од лево, за да се обезбеди  полесно и поефикасно чистење на столот по операцијата.
Конфигурација по избор, многу опции и додатна опрема.