+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

СТОМАТОЛОШКИ СТОЛ SIRONA TENEO

Шифра: SIRONA TENEO Категорија Tag: Марка:

SIRONA TENEO зазема бескомпромисен пристап: Само најдоброто е доволно добро. Може да постигнете совршено хармоничен тек на работата ако вие и вашиот стоматолошки стол оптимално комуницирате. Поради оваа причина, Тенео одговара автоматски и индивидуално на сите ваши потреби. Внимателно избраните карактеристики ви помагаат во секоја ситуација. Карактеристиките за удобност овозможуваат вашите пациенти да се чувствуваат порелаксирано во текот на третманот. Така, можете да се фокусирате целосно на вашата работа.

Шифра: SIRONA TENEO Категорија Tag: Марка: