+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   СТОМАТОЛОШКИ СТОЛ RITTER CONTACT

   Шифра: RITTER CONTACT Категорија Tag: Марка:

   RITTER CONTACT Premium модел од Ritter Germany
   Врвен дизајн ергономија и квалитет, премиум конфигурација
   Премиум дизајн со ултра прецизен квалитет од Германија.

   Шифра: RITTER CONTACT Категорија Tag: Марка: