+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

СТОМАТОЛОШКИ СТОЛ SIRONA SINIUS

SIRONA SINIUS – Повеќе ефикасност,
Времето е едно од нашите највредни средства. Добро е што го имаме Синиус. Развојот на ефикасни решенија ви овозможува оптимално искористување на вашето време. Стоматолошкиот стол Синиус не е само ултра-компактен – тој исто така дава јасни придобивки во однос на времето и флексибилноста. Интуитивната операција со најновата технологија на екран на допир и бројните интегрирани функции го обезбедуваат сето ова.