+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

СТОМАТОЛОШКИ СТОЛ ZA208B

Шифра: ZIANN ZA208B Категорија Tag: Марка:

ZIANN ZA208B Најпродаван модел во Мк , екстра квалитет и функционалност.
-Конфигурација по избор , многу опции и додатна опрема.

Шифра: ZIANN ZA208B Категорија Tag: Марка: