+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   СТОМАТОЛОШКИ СТОЛ RITTER R400

   Шифра: RITTER R400 Категорија Tag: Марка:

   RITTER R400 Advance модел од Ritter Germany
   Беспрекорен елегантен дизајни ергономија.
   Изработен од ултра специјални материјали и додатоци кој го прават единствен во класата.
   Уникатен дизајн со ултра прецизен квалитет од Германија.

   Шифра: RITTER R400 Категорија Tag: Марка: