+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Сув стерилизатор – BMS

Шифра: 5.011 Category:

Апарат за сува стерилизација на инструменти. Изработен од алуминиум и нерѓосувачки челик, стаклена врата огноотпорна, вграден термостат.

Шифра: 5.011 Category:

Капацитет:18 L
Моќност:900W
Напојување: 220/240 V
Термометар: 0-250°C
Тајмер:10-120 min
Производител: BMS DENTAL