+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Директен Саугер – DS 02

Шифра: DS 02 Category: Tag: Brand:

Овој саугер директно влече воздух, течности и тврди материи. Големата вшмукувачка моќ овозможува да се постигне саканиот ефект во рок од неколку секунди по уклучување

Шифра: DS 02 Category: Tag: Brand:

напојување: 110-240V
моќност: 850W
максимален притисок:-15Кpa
проток на воздух: 600 L/min.
бучност: 65dB
За 1/2 стола Безбеден и стабилен, едноставен за ракување.
производител: Shanghai DYNAMIC Industry